Oldal frissítése

Ortlieb Saddle-Bag Micro Black

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ortlieb Saddle-Bag Micro Black

A Ortlieb Saddle-Bag Micro Black nyeregtáska lehetőséget nyújt arra, hogy a túráknál magával vigye a szükséges, apróbb dolgokat, anélkül, hogy cipelnie kéne a hátizsákot. Minden holmija biztonságban lesz a speciális gumizsinórral ellátott felcsavaró-zárórendszernek köszönhetően. Ha esik az eső, vagy ha akár vihar tombol, akkor sem kell aggódnia a táskában tárolt dolgokért, mivel igen ellenálló, vizhatatlan anyagból készült.

Legfontosabb jellemzők

  • Minőségi kialakítás
  • Fényvisszaverő anyag
  • Nem tartalmaz ftalátokat, PVC-mentes
  • Térfogat 0,6 l
  • Súly 115 g

Tökéletes láthatóság

A biciklisták maximális biztonságáért és láthatóságáért a gyártó speciális, a célnak tökéletesen megfelelő anyagot használt fel. A textilt, erős fényvisszaverő képességgel bíró szálakból szőtték. Így éjszaka, amikor a járművek lámpái megvilágítják Önt, biztos lehet benne, hogy mindent megtett a biztonsága érdekében.

Paraméterek

Zsák helye

Zsák helye Ülés
Kód:  SPTif1171
Termékszám:  4013051023160

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15