Oldal frissítése

Ortlieb Nyeregcső-táska, M-es méret, fekete

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ortlieb Nyeregcső-táska, M-es méret, fekete

Ez a kerékpáros, nyeregcsőre helyezhető táska lehetőséget nyújt számodra arra, hogy a hátizsák terhei nélkül is magaddal vihess kisebb holmikat. A cipzáras rendszernek és a masszív gumi pántoknak köszönhetően minden holmid biztonságban lesz. Emellett a táska tetejére is kisebb tárgyakat rögzíthetsz egy pánt segítségével. A táska belsejében kettő, hálós zsebet találsz. Még esőben vagy vihar során sem kell aggódnod az értéktárgyaid biztonsága miatt, hiszen a táska rendkívül tartós, vízálló anyagból készült. Emellett fényvisszaverő felülettel rendelkezik, valamint hátsó kerékpárlámpa is szerelhető rá.

A termék legfontosabb jellemzői

  • Minőségi kialakítású táska
  • Fényvisszaverő anyag
  • Nem tartalmaz ftalátokat, PVC-mentes
  • Térfogat: 4 liter
  • 25,4-34,9 mm átmérőjű nyeregcsőre tervezve
  • Alkalmas összecsukható kerékpárokkal való használatra is.

Kivételes láthatóság

A maximális biztonság és a láthatóság érdekében a kerékpáros táska gyártása során cégünk egy különleges anyagot használt fel. Az áttörésnek számító, nagy fényvisszaverő képességű anyag különlegesen beleszőtt, reflektív szálaknak köszönhetően rendelkezik különleges tulajdonságaival. Így a sötétben az autók fényszóróinak fénye tökéletesen visszaverődik, ezzel biztosítva a maximális láthatóságot és a biztonságot.

 

Paraméterek

Zsák helye

Zsák helye Ülés
Kód:  SPTif1174
Termékszám:  4013051031806

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15