Oldal frissítése

Original Pork Jerky 25g

4,7 27 értékelés
950 Ft

Original Pork Jerky 25g

Az Original Pork Jerky egy ízletes sertés ízű húsos snack, amelyet leginkább utazás vagy sportolás közben fog értékelni. A Jerky finomságok minden csomagja tele van értékes fehérjékkel, és gyorsan energiát adhat egy hegyi sétához vagy egy kerékpártúrához. A Jerky csak a legkiválóbb minőségű húst választja a fogyasztói kielégítésére, emellett az összes Jerky termék gluténmentes, és nem tartalmaz hozzáadott glutamátokat, csak a holt-tengeri sót használ ízesítésre. A snack egy praktikus zacskóba van csomagolva, amely oxigén abszorbert is tartalmaz, így a szárított hús élettartama 12 hónap.

Az Original Pork Jerky szárított sertéshús főbb jellemzői

  • Kiváló minőségű szárított hús, különböző ízekben
  • A szárított hús tele van fontos fehérjékkel
  • A készítéséhez egy jól bevált indián módszert használnak
  • 100 g szárított hús 240 gramm minőségi, sovány húsnak felel meg
  • Glutén- és glutamátmentes
  • Ideális turistáknak, hajósoknak, sportolóknak

A Jerky hús egyedi gyártási folyamata

A Jerky húsüzem egy jól bevált gyártási folyamathoz kötelezte el magát. Első körben minden zsírt és inat eltávolítanak a minőségi húsról. A sovány húst vékony szeletekre vágják, majd egy titkos, indián recept szerint pácolják. Ezután a húst grillekre teszik, és több órán át különböző hőmérsékleteken szárítják, majd füstölik. Végül a szeletelést és mérést követően a húst tömeg szerint zacskózzák. Az összes termelési folyamat szigorú felügyelet alatt zajlik, így biztosítva van a végeredmény kifogástalan minősége.

Összetétel

Vepřové maso, jedlá sůl, mořská sůl, bílkovinný SÓJOVÝ hydrolyzát, kvasniční extrakt, kvasný ocet vinný, pepř, aroma, kouřové aroma, česnek, konzervant: dusitan sodný.

Paraméterek

Hús

Hús Sertés

Tömeg

Tömeg 25 g
Kód:  SPTps0025
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594055300106
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15