Oldal frissítése

Orange Pixel zseb 06

Kiegészítők a termékhez

Orange Pixel zseb 06

Ha keres egy új tárcát, és szeretne valami igazán eredeti, és van egy abszolút újdonság a piacon. Ő hívott. pněženka pixel. PixelBags cég, híres termelő pixel hátizsákok és tolltartók most jön a piacra az új pixel tárca.

Egyedi pénztárca rendelkezik szabadalmaztatott panel mérete 13 x 18 pixel pontok, amelyeket szilikonból készült. To znamená, že máte k dispozici až 214 možností, jak můžete vyjádřit své myšlenky. A pénztárca készült divatos melange stretch pamut anyagból. Ezzel együtt egyedülálló pénztárca bejárható. 60 ingyenes színes pixel, mely szabadon elosztva a pixel oldalon. Létrehozza a megjelenését fogása a szemed, és hogy senki a területen. A jobb megjelenés részletesebben, akkor vásárolhat további készlet kis pixel 24 különböző színű és ezzel rengeteg különböző lehetőségeket. 

Tömörítése kiváló minőségű cipzárral és belső bőven van hely a kis dolgok, mint például a hitelkártyák és készpénz, mobiltelefon, fényképezőgép apró vagy kozmetikai igényeket.

Műszaki adatok:

Színes változata:
narancs

Tömeg (g):
76

anyaga:
Pamut és szilikon

Méretek (szélesség x magasság x cm):
11 x 15 x 3

Száma fülhallgatók (Sz × M)
13 x 18

A képpontok számának a táblára:
214

Pixelméret:
Kis (M)

Pixel csomag (Starter Pack)
55-60 db

Kód:  SPT1010
Termékszám:  6955185803417

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20