Oldal frissítése

we apologize for the inconvenience, but due to technical difficulties there may be delays of order pickups at our branches. We are working on the repairs. Thank you for your understanding.

Optimus Titanium 3 darabos evőeszköz készlet

4,2 7 értékelés
13 990 Ft

Optimus Titanium 3 darabos evőeszköz készlet

Aktívan töltöd szabadidődet a természetben vagy a kempingezés híve vagy? Akkor értékelni fogod ezt az egyedülálló utazó evőeszköz készletet, amely egy kanalat, egy villát és egy kést tartalmaz. Az evőeszközök designja egyedi,    a nyelük matt színű, fejük, amely érintkezésbe kerül az étellel, tükör-polírozott felületű. Kiválóan alkalmasak minden szabadtéri tevékenységhez, ahol a lehető legtöbb helyet kell megtakarítani, így válaszd ezeket az evőeszközöket, és tudhatod, hogy alig foglalnak helyet.

Főbb előnyei

  • Anyaga titán, mely garantálja a minőséget és tartósságot
  • A karabinernek köszönhetően az evőeszközök együtt tarthatók
  • Könnyen tisztítható, mosogatógépben elmosható
  • Nagyon kis tömeg - 52 g
  • Mérete - 180 mm

Paraméterek

Tulajdonságok

A készlet tartalma kanál, Evőeszköz, Villa, Kés
Edény anyaga Titán
Darabszám a készletben 3
Jellemzők Mosogatógépben mosható
Kód:  SPT15792
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7391812010305

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10