Oldal frissítése

Opinel, VRI N ° 08 Carbon egy doboz

4,8 17 értékelés
11 490 Ft

Opinel, VRI N ° 08 Carbon egy doboz

Bemutatjuk Önnek ezt a kiváló összecsukható zsebkés híres cég OPINEL. Ez a tökéletes penge szénacél, amely évekig nagy élességet. Kés nyél bükkfa. Kés OPINEL egy biztonsági zár Virobloc (VRI), amely biztosítja a penge véletlen nyitás és zárás a kést.

legfontosabb jellemzői

  • Penge anyaga: szénacél
  • Penge hossza: 8,5 cm
  • Anyaga Markolat: bükkfa
  • Biztosíték: Biztosíték szabadalmaztatott kétfunkciós Virobloc ellen a záró és nyitó kés
  • Csomagolás: elegáns fadobozban (kés + bőrtok)

Megjegyzés jövőbeli tulajdonosok: U penge szén penge az várható, hogy az acél végül megfeketedik vagy enyhén rozsdásodik. Azonban ez lehet kerülni élezés a kések minden használat után.

Hagyományok a siker kulcsa

OPINEL első kés készült 1890-ben, és idővel ez lett kultikus márka összecsukható zseb kés. Jelenleg kés OPINEL értékesített világszerte, és ez felgyorsítja a hihetetlen 360 pengék óránként.

A legtöbb fát használnak, hogy a fogantyú része közvetlenül Franciaországból. A többit ezután importból egzotikus fák luxus sor kés (ében, zebrawood, rózsafa, stb). OPINEL penge, svéd acélból tetején.

Paraméterek

Teljes hossz

Hossz 10 cm

Használat

Használat Úti

Penge

Penge hossza 8,5 cm
Hossz 19,2 cm

Tömeg

Tömeg 125 g

Funkciók

Funkciók száma 1
Funkciók Kés

Típus

Típus Zsebkés
Kód:  SPT1393
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3123840008153

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20