Oldal frissítése

Opinel No. 8 - kék

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Opinel No. 8 - kék

Kiváló összecsukható zsebkés a híres OPINEL gyártótól. A kés a legmegterhelőbb kültéri használathoz készült, kitűnő rozsdamentes acél pengéje évekig képes hibátlanul működni. A kés nyele két különböző polimerből készült. Az OPINEL pengék Virobloc biztonsági zárral (VRI) rendelkeznek, amely megvédi a pengét a nemkívánatos kinyílástól vagy becsukódástól.

Szintén kiváló előnye a késnek a nyélbe épített síp, amely főként akkor hasznos, ha eltévednél az erdőben. A penge fogazott élének segítségével könnyedén vághatsz el köteleket, vagy fát.

Legfontosabb jellemzők

  • Penge anyaga: rozsdamentes acél (INOX)
  • Penge hossza: 8,5 cm
  • Fogantyú anyaga: Polimerek
  • Biztonsági zár: Szabadalmaztatott kétfunkciós Vriboloc biztonsági zár a penge nemkívánatos nyílása és záródása ellen
  • Nyélbe épített síp

A hagyományok a siker kulcsa

Az első OPINEL kés 1890-ben készült, és idővel a név kultusszá vált az összecsukható, kültéri kések terén. Jelenleg OPINEL kések közül a világon óránként mintegy 360 darab kel el. 

A nyél készítséhéez használt fa nagyrésze Franciaországból érkezik a gyártóhoz. A maradék részeket egzotikus fadarabok importálásával készítik el (ilyen többek között az ébenfa, rózsafa, stb.). Az OPINEL kések kiváló minőségű svéd acélból készültek.

Paraméterek

Penge

Penge hossza 8,5 cm
Hossz 19,2 cm

Tömeg

Tömeg 62 g

Funkciók

Funkciók száma 1
Funkciók Kés

Típus

Típus Zsebkés
Kód:  SPT1404
Termékszám:  3123840015762

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05