Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Opinel N°8 Coltello per Funghi

4,9 22 értékelés
Leárazás -8 %
8 590 Ft 9 290 Ft

Opinel N°8 Coltello per Funghi

Bemutatjuk ezt a kiváló, összecsukható zsebkést a világhírű OPINEL cégtől. Rozsdamentes acélból készült, tökéletesen kialakított pengéje sok éven át kitart a legcsekélyebb hiba keletkezése nélkül. A kés nyele bükkfából készült. Az OPINEL Inox kések Virobloc biztonsági zárral (VRI) rendelkeznek, amely megakadályozza a penge véletlen kinyitódását vagy bezáródását.

Ez a kés, mint a neve is sugallja, kifejezetten gombászáshoz lett tervezve. A gombák tisztításához, a nyél végén található egy praktikus tisztító kefe is.

Legfontosabb jellemzői

  • Penge anyaga: rozsdamentes acél (INOX)
  • Penge hossza: 8.5 cm
  • Nyél anyaga: lakkozott bükkfa
  • Biztonsági zár: szabadalmazatott, kétfunkciós Virobloc zár, a kés véletlen kinyitódása és bezáródása ellen
  • Kefe gombák tisztításához

A hagyomány a siker kulcsa

Az első OPINEL kés 1890-ben készült, és idővel a márka szinte kultikussá nőtte ki magát a zsebkések piacán.  Jelenleg, a világ minden táján óránként körülbelül 360 OPINEL kést adnak el.

A legtöbb fát, amely a kés nyeléhez szükséges, Franciaországból hozatják. A Luxury Series késekhez mind egzotikus fákat használnak fel (ébenfa, zebránó, rózsafa, stb.). Az OPINEL pengék minőségi, svéd acélból készülnek.

Paraméterek

Tömeg

Tömeg 47 g

Méret

Teljes hossz 199 mm
Penge hossza 80 mm

Anyag

Penge anyaga Rozsdamentes acél

Funkciók száma

Funkciók száma 1

Típus

Típus Zsebkés

Használat

Használat Gombászó

Funkciók

Funkciók száma 1
Funkciók Kés

Tömeg

Tömeg 47 g

Tulajdonságok

Penge anyaga Rozsdamentes acél
Nyél anyaga Fa

Penge

Penge hossza 8 cm
Kód:  SPT1412
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3123840012525

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20