Oldal frissítése

OLPRAN lóg Booster rendszer

4,7 22 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

OLPRAN lóg Booster rendszer

Függő emlékeztető hevederek többfunkciós erősítése eszköze kondičnímu intenzív edzés, valamint megerősítése segítségével saját testsúly, valamint a különböző kiegyensúlyozó gyakorlatokat. P opruhy megerősítését szolgálja a kezek, lábak, mellkas és hasi izmok, hátizmok és általában nyúlik az egész testet.Bilincsekkel biztosít könnyű beállítás 4 különböző hosszúságú pánt, amely azután könnyen döntetlen az ajtót, egy fa vagy egy másik lábát.Hevedervégeket ellátva puha markolat a kéz és a láb.

Legfontosabb jellemzők

  • többfunkciós erősítése
  1. kezeli mindkét kezét és lábát
  • méretű zárójelben: 2,3 x 3,4 x 11,3 cm
  • pántok mérete: 3,8 x 135 cm - 2 db
  • Súly: 3,6 kg
  • a motor csatlakoztatásához (csontváz) izom
  • teherbírás 100 kg

A fő előnyök

Magas hatásfok, minimális méreteket. A fő előnye, hogy a pántok egyszerű és hatékony fitness rendszer segítségével saját testsúly. Hevedervégeket ellátva puha markolat a kéz és a láb. Egyszerű és gyors telepítés. Az univerzális rendszer a könnyű használat otthon, szabadban, természet és a helyszínek.A legnagyobb előnye a részvétel a motor (csontváz) izom, amely segít fenntartani a stabilitást, a test természetes helyzetben.

Kód:  HRAa2593
Termékszám:  8595243819103

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20