Oldal frissítése

Offroad S-Drive

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Offroad S-Drive


Hoverboarddal gyorsabb leszel, mint a gyalogosok. Erőfeszítés nélkül.

Ha szeretnél kísérletezni, próbáld ki a város forgalmas utcáit a hagyományostól eltérő módon. Az  Offroad S-Drive Hoverboard két, 350 W-os motorral rendelkezik, amelyek segítségével akár 16 km/h-ig növelheted a sebességedet. A biztonságos utazás alapja az önterheléses rendszer - annak megfelelően változtatja a menetirányt, hogy a vezető előre vagy hátra billen. A hoverboard maximális kapaszkodóképessége 15°, az akkumulátor hatótávolsága pedig legfeljebb 15 km. A hoverboardot mobilalkalmazásról is vezérelheted. Az Offroad S-Drive kialakítását tekintve eltér az Offroad klasszikus változatától. A hoverboard a kormányrúdján megerősített térdtámasszal rendelkezik az irányváltoztatás elősegítéséhez.


Offroad S-Drive

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!




Te adhatod meg a menetirányt, amerre dőlsz, arra megy

Az egyensúlyozó-rendszer úttörője a Segway, aki először használta a technológiát teherautókban. A rendszer alapjai az intelligens mikrochipek és a giroszkóp, amelyek meghatározzák a vezető helyzetét a pályán. Ez lehetővé teszi az előrehaladást, a fordulást, valamint az egy helyben forgást is. A hatályos jogszabályok szerint a hoverboard vezetője  gyalogosnak számít. Így tudsz vele együtt sétálni - némi ügyességgel -  a járdán.


Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 6 éves kortól

Kapacitás

Akkumulátor kapacitás 4,4 Ah

Típus

Típus Térdtámaszos

Hatótáv és sebesség

Megtehető távolság 15 km
Maximális sebesség 16 km/h

Teljesítmény

Teljesítmény 350 W

Tömeg

Tömeg 12 kg

Méret

Mélység 300 mm
Szélesség 600 mm
Magasság 430 mm
Kerék mérete 10 "

Terhelhetőség

Maximális terhelhetőség 100 kg
Min. terhelhetőség 25 kg

Különleges jellemzők

Speciális funkciók Térdtámasz

Szín

Szín Fekete
Kód:  SPTej010
Termékszám:  8594176635248

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15