Oldal frissítése

Oakley Jawbreaker Matte Black w/ PRIZM Road

5 1 értékelés
73 690 Ft

Oakley Jawbreaker Matte Black w/ PRIZM Road

Az Oakley Jawbreaker  kerékpáros szemüveg az egyik legkidolgozottabb sportszemüveg a piacon. Az Oakley szemüveg egész napos kényelmet kínál a SwitchLock technológia, a  High Definition Optics rendszer vagy a  PRIZM technológia által, legyen szó bármilyen sportról is. A Jawbreaker modell azonban kifejezetten országúti kerékpározáshoz volt kifejlesztve. Ennek bizonyítéka, hogy a fejlesztésen részt vett a többszörös Tour de France győztese,  Mark Cavendish is. A csomagolás része a szemüvegen kívül egy anyagból,  ill.  egy kemény védőtok is.

Legfontosabb jellemzők

  • Road PRIZM lencse
  • Maximális látószög, nagyobb szemvédelem és jobb szellőzés
  • SwitchLock technológia a gyors és egyszerű lencse cseréhez
  • A tartók és az oldalak Unobtainium anyagból készülnek
  • A szemüveg  arcon való pontos helyének biztosítása
  • High Definition Optics rendszer a kiváló optikai tisztaságért és éles látásért minden irányban
  • 100% UV  és káros sugarak szűrése

Oakley PRIZM

Ez a modell  Road lencsével van, amely PRIZM technológiájú és a látást úgy szabályozza, hogy alkalmazkodjon a végzett sporthoz és a környezet aktuális feltételeihez . Ez az egyedülálló technológia növeli a kontrasztot és kiemeli  a színeket, ezáltal tökéletes látvány nyílik bármilyen helyzetben. A  kiváló látásélesség által  gyorsabb lesz a reakció és  jobban felismered a színeket csökkent látásviszonyok mellett  vagy távolban mozgó tárgyak esetében. Mindez egy sokkal nagyobb kényelemhez és nem utolsósorban egy nagyobb biztonsághoz járul hozzá. Ezz a technológiáz bármilyen fizikai tevékenység esetében értékelni fogod.

Kiváló minőségű anyagok

A szemüveg a  SwitchLock technológiával büszkélkedhet, amely lehetővé teszi az üveg gyors és egyszerű cseréjét. A szárak és az oldalak a szemüveget  szorosan a helyén tartják, ezzel is növelve a tapadást izzadás esetében is. Kiváló minőségű Unobtainium anyagból készülnek.  A szemüveg kerete tartós, könnyű O Matter anyagú. További előnyei a  szabadalmaztatott High Definition Optics, amely kiváló optikai tisztaságot és éles látást biztosít minden irányból. A lencse  100% UV  és  káros sugarakat is megszűr akár  400 nm-ig. 

 

Paraméterek

Rendeltetés

Típus MTB kerékpárhoz

UV-védelem

UV-szűrés UV400

Napszűrő / sötétítő

Napszűrő / sötétítő S2

Szín

Keret színe Fekete
Lencse színe Lila

Üveg tulajdonságai

Üveg tulajdonságai Karcvédelem, Vízlepergető felületkezelés, Tükrös, Színérzékelés javítása, Kontraszt növelés, Torzításmentes látás

Üveg

Üveg tulajdonságai Tükrös, Víztaszító

Keret

Keret tulajdonságai Karcálló
Szárak jellemzői Csúszásgátló

Tulajdonságok

Fényáteresztő képesség S2
Felszerelés Szellőzőnyílások

Különleges képességek

Különleges tulajdonságok Gumi szárvégek, Gumi orrnyereg, Csúszásgátlós anyag
Kód:  SPTOk01
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  888392243645
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05