Oldal frissítése

Nutrend N1 510 g, kék málna

4,2 19 értékelés
Változat
11 890 Ft

Nutrend N1 510 g, kék málna

A sporttáplálkozási sablon színstílusának megváltoztatása

Nutrend N1

Kék málna, 510 g

A Nutrend N1 anabolizátort aktív szabadidős és profi sportolóknak tervezték, akik 30 perccel edzés vagy sportteljesítmény előtt fogyaszthatják. Az anabolizátor összetevői között béta-alanin, L-arginin-alfa-ketoglutarát, L-tirozin, L-glicin, L-alanin, koffein, DMAE, kreatinkeverék, Bioperine fekete bors kivonat és B1-, B3-, B5- és B6-vitamin található. A csomag 30-60 adagra elegendő, a testsúlyodtól függően.

A Nutrend N1 anabolizátor fő jellemzői

  • Instant anabolizátor
  • Kék málna ízesítéssel
  • A csomag 30-60 adaghoz elegendő
  • Edzés előtt használatos
  • Sportolóknak tervezték
  • Béta-alanint, L-arginin-alfa-ketoglutarátot, L-tirozint, L-glicint, koffeint és B1-, B3-, B5- és B6-vitamint tartalmaz

Mivel a jelenlegi Európai Uniós jogszabályok nem teszik lehetővé, hogy a termék előnyeiről a korábbihoz hasonlóan részletesebb leírást adjunk, javasoljuk, hogy tanulmányozd a szakirodalmat vagy a weboldalakat. Mindkét forrás rengeteg információt kínál a termékben található hatóanyagokról.

Összetevők

L-arginin-alfa-ketoglutarát, béta-alanin, kreatin-monohidrát- Creapure, L-citrullin-malát, nátrium-citrát, kalcium-foszfát, kreatin-citrát, L-aszkorbinsav, inulin, L-tirozin, aroma, koffein, csomósodásgátló anyag: szilícium-dioxid, nikotinamid, L-dimetil-aminoetanol bitartarát, édesítőszerek: szukralóz és szteviol-glikozidok, fekete bors kivonat (95% piperin) - Bioperine, piridoxin-hidroklorid, tiamin-hidroklorid, színezék: brillantkék.

Táplálkozási adatok

Energiaérték: - kJ / - kcal
Zsírok: - g
- ebből telített zsírsavak: - g
Szénhidrátok: - g
- ebből cukrok: < 0,5 g
Fehérjék: - g
Só: - g

Elkészítés és adagolás

75 kg testtömegig oldj fel 8,5 g-ot 150 ml vízben, 75 kg testtömeg felett 17 g-ot 300 ml vízben. Fogyaszd 30 perccel edzés előtt.

Paraméterek

Anabolizátor típusa

Anabolizer NO kiegészítők

Használati idő

Használati idő Edzés előtt

Íz

Íz Málna

Forma

Forma Finom por

Csomagolás

Tömeg 510 g
Kód:  SPTnut11363
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594014860184

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10