Oldal frissítése

Nutrend Multiherb caps, 90 kapszula

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Nutrend Multiherb caps, 90 kapszula

A sporttáplálkozási sablon színstílusának megváltoztatása

Nutrend Multiherb caps

90 db kapszula

A Nutrend Multiherb caps gyógynövények, gyümölcsök, probiotikumok és prebiotikumok keveréke, amely emésztőenzimekkel, vitaminokkal és ásványi anyagokkal gazdagított. Tartalmaz echinaceát, muskátlit, fekete ribizlit, áfonyát, acerolát, 5 DigeZyme emésztőenzimet, a LactoWise probiotikus és prebiotikus komplexet, valamint B2, B6, B12, C, D, E, folsav vitaminokat és ásványi anyagokat szelén,cink és vas formájában. A csomag 30-90 napra elegendő mennyiséget tartalmaz. 

A Nutrend Multiherb caps vitamin legfontosabb jellemzői

  • Vitamin kapszulákban
  • A csomag 30-90 napig tart
  • Gyógynövények, gyümölcsök, probiotikumok és prebiotikumok keveréke
  • Emésztőenzimekkel
  • Tartalmazza a B2, B6, B12, C, D, E vitaminokat
  • A szelén, a cink és a vas nem hiányzik

Mivel a jelenlegi uniós jogszabályok nem teszik lehetővé, hogy a termék előnyeiről a korábbinál részletesebb leírást adjunk, javasoljuk, hogy tanulmányozd a szakirodalmat vagy a weboldalakat. Mindkét forrás rengeteg információt kínál a termékben található hatóanyagokról.

Összetevők

Fekete ribizli por (hordozó maltodextrin), hidroxipropil-metilcellulóz kapszula (zselésítő gélgumi), Echinacea purpurea szárított leve - EchipowerTM (45: 1), áfonyapor (maltodextrin hordozóanyag), Acerola kivonat (36% C-vitamin), Digezyme® emésztőenzim-keverék (amiláz, proteáz, laktáz, lipáz és celluláz), L-aszkorbinsav, Pelargonium sidoides kivonat (12,5% polifenol), cink-glükonát, mikrokapszulázott vas - AB-Fortis®(vas-szacharát, kalcium-alginát hordozó), DL-?-tokoferil-acetát, LactoWise® prebiotikus-probiotikus komplex (Bacillus coagulans, galaktomannán), kolekalciferol, piridoxin-hidroklorid, riboflavin, pteroilmonoglutaminsav, élesztőből származó, szervesen kötött szelén, cianokobalamin.

Táplálkozási adatok

Energia: - Kj / - Kcal
zsírok: - g
- ebből telített zsírok: - g
szénhidrátok: - g
- ebből cukrok: - g
fehérje: - g
só: - g
só: - g

Elkészítés és adagolás

Az ajánlott adag felnőtteknek napi 2-3 kapszula, gyermekeknek napi 1 kapszula. Elegendő vízzel kell bevenni.

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetése Felnőtt és gyermek
Gyermekek, idősebbek mint 0,83 éves kortól (10 hónapos kortól)
Kód:  SPTnut0295
Termékszám:  VR-095-90-XX

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05