Oldal frissítése

Nutrend FLEXIT GOLD GEL ICE, 100 ml

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Nutrend FLEXIT GOLD GEL ICE, 100 ml

A Nutrend FLEXIT GOLD gél hatékony ápolást nyújt izmok, inak és ízületek számára.Kifejezetten az igénybevett ízületek és izmok területén végzett masszázsra fejlesztették ki, így sportolás előtt és a nap folyamán bármikor ellazít.7 hatóanyagot tartalmaz,amelyek között megtalálható a glükozamin,a kondroitin,az MSM,a boswellia serrata,az eukaliptuszolaj,a cédrusolaj és a mentol.A Nutrend FLEXIT GOLD gél nagyon gyorsan felszívódik és felmelegíti az izmokat is.

A Nutrend FLEXIT GOLD GEL, 100 ml legfontosabb jellemzői

  • Az igénybevett ízületek és izmok területén végzett masszázsra kifejlesztett gél
  • Ellazít sportolás előtt és a nap bármely szakában
  • 7 hatóanyagot tartalmaz
  • A Nutrend FLEXIT GOLD gél nagyon gyorsan felszívódik.
  • Felmelegíti az izmokat

Összetétel

Aqua, Propylene Glycol, Alcohol Denat., Lecithin, Nátrium-akrilát kopolimer, Glükozamin-szulfát, Dimetil-szulfon, Nátrium-kondroitin-szulfát, Boswellia Serrata Extract, Vanillyl-butil-éter, Metil-szalicilát, Menthol, Eucalyptus Globulus levélolaj, Cedrus Atlantica kéregolaj, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Limonene.

Paraméterek

Hatás

Hatás Izomlazító

Jellemzők

Térfogat 0,1 l
Típus Hűtő, Regeneráló
Kód:  xxSPTnut0220
Termékszám:  8594014860535

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20