Oldal frissítése

Nutrend Flexit Drink, 400g, citrom

4,9 11 értékelés
5 590 Ft

Nutrend Flexit Drink, 400g, citrom

Már egy ideje ízületi fájdalomtól szenvedsz? Ez esetben szerezd be ezt a közismert NUTREND ízület erősítőt. Az ízületi betegség nem feltétlenül párosul az életkorunkkal. Számos egyéb oka is lehet, mint például a túlzott terhelés. Vagyis, ha erőnléti edzéseket végzel, akkor te is sokat tehetsz az ízületeid egészségi állapotának megőrzése érdekében.

Nutrend Flexit Drink, 400g, citrom ízület erősítő fő tulajdonságai

  • Szabadulj meg könnyen az ízületi fájdalmaktól

Összetétel

Hidrolizált kollagén, maltodextrin, L-prolint, glükozamin-szulfát káliumsó (rákfélék eredetű), savasságszabályozó citromsav, MSM (metil-szulfonil-metán), aroma, kondroitin-szulfát, L-aszkorbinsav (C-vitamin), savasságszabályozó almasav, csomósodásgátló anyagok kalcium-foszfát és szilícium-dioxid, az aceszulfám K és a szukralóz édesítőszerek, a hialuronsav nátriumsója, piridoxin-hidroklorid (B6-vitamin), kolekalciferol (D-vitamin), béta-karotin színezék. A termék nyomokban szója- és tejfehérjét tartalmazhat.


Paraméterek

Tulajdonságok

Tulajdonságok Pálmaolaj nélkül

Tárolási hőmérséklet

Min. tárolási hőmérséklet 5 °C
Max. tárolási hőmérséklet 25 °C

Tartalmazott hatóanyagok

Tartalmazott hatóanyagok Komplex ízület táplálás

Hatás

Támogatott szervek Ízületek

Forma

Forma Finom por

Csomagolás

Tömeg 400 g
Kód:  SPTnut0309
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594073170408

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05