Oldal frissítése

Nutrend Beta-Alanine Compressed caps, 90 kapszula

5 5 értékelés
Szuper ár
4 390 Ft

Nutrend Beta-Alanine Compressed caps, 90 kapszula

A nagy intenzitással edző sportolóknak és testépítőknek elegendő aminosavra van szükségük, mert ezek minden fehérje építőkövei. A Nutrend Beta-Alanine az L-hisztidin és a béta-alanin aminosavak kiegyensúlyozott arányát tartalmazza, és különösen alkalmas az edzés előtti energiapótlásra. E két aminosav kombinációja garantálja a karnozin képződését, amely anyag kiváltja a paresztéziát, vagyis a bizsergő érzést, és így lassítja a fáradtság kialakulását. Egy tablettában 1 150 mg béta-alanin van. A hozzáadott B5- és B6-vitaminok jól kiegészítik egymást. A praktikus 90 kapszulás csomag sokáig kitart, és alkalmazása több mint egyszerű.

Nutrend Beta-Alanine Compressed aminosav kapszula, 90 darab főbb jellemzői

  • Aminosavak zselatin kapszula formájában

    Nutrend Beta-Alanine béta-alaninnal és L-hisztidinnel
    Enyhíti a fáradtság és kimerültség érzését
    Fokozza az edzés előtti teljesítményt
    Hozzáadott B5- és B6-vitaminok
    1,150 mg béta-alanin minden egyes tablettában
    A csomag tartalma 90 db kapszula

Ajánlott adagolás

Fogyassz 2-4 kapszulát 60 perccel edzés előtt. A maximális napi adag 4 kapszula. Ne lépd túl az ajánlott adagolást. Az ajánlott adagolásnak megfelelően nyeld le a kapszulákat és igyál mellé elegendő vizet. Alkoholos és tejes italok nem alkalmasak a tablettákhoz. A kapszulákat ne rágd össze.

Táplálkozási értékek, táplálkozási adatok és összetétel 100 g-ban

Béta-alanin : 78,984 mg
L-hisztidin : 6,868 mg
Pantoténsav (B5-vitamin) : 687 mg
B6-vitamin : 172 mg

Összetétel:
Béta-alanin, zselatin kapszula (zselatin, titán-dioxid színezék), L-hisztidin, magnézium-sztearát töltőanyag, kalcium-D-pantotenát (B5-vitamin), szilícium-dioxid csomósodásgátló, piridoxin-hidroklorid (B6-vitamin).

Összetétel

Béta-alanin, zselatin kapszula (zselatin, titán-dioxid színezék), L-hisztidint, magnézium-sztearát töltőanyag, Kalcium-D-pantotenát (B5-vitamin), csomósodásgátló szilícium-dioxid, piridoxin-hidroklorid (B6-vitamin).

Paraméterek

Aminosav típusa

Aminosav Béta-alanin

Használati idő

Használati idő Edzés előtt

Forma

Forma Kapszula

Allergének

Csomagolás

Tabletták/kapszulák száma 90
Kód:  SPTnut0114
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594073179401
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20