Aktív sportoló vagy, és szükséged van a tested regenerálására és minőségi fehérjepótlásra egy kemény edzés után? Próbáldki a Nutrend After Training tejsavófehérjét csokoládé ízesítéssel, amely akár 41% fehérjét tartalmaz egy 540 grammos csomagban. A fehérje hidrolizált tejsavóizolátumból, prémium tejsavóizolátumból és prémium ultraszűrt tejsavó koncentrátumból áll. Bioaktívkolosztrumot, elágazó láncú aminosavakat (BCAA), Ginkgo biloba kivonatot, Tolarase emésztőenzimet, vitaminokat és ásványi anyagokat is tartalmaz a fáradtság és kimerültség megszüntetése érdekében. A Nutrend fehérje rendszeres fogyasztása hozzájárul az izomnövekedéshez és az izomszövetek regenerálódásához. Az elkészítése nagyon egyszerű, csak keverd el a fehérjét a kedvenc shakeredben, és márisélvezheted a csokoládé ízét.
Ajánlott adagolás:
Keverj el egy 45 g-os adagot 200 ml vízben, és edzés után azonnal fogyaszd el. Fogyassz napi 1-2 adagot a fehérjeszükségletedtől függően.
Összetétel:
20% tejsavófehérje koncentrátum (napraforgó lecitint tartalmaz), 19% tejsavófehérje izolátum, maltodextrin, dextróz, 8% tejsavófehérje hidrolizátum - HydrovonTM , kakaó, 5% izomaltulóz - PalatinoseTM (fruktóz és glükóz forrás), kálium-glükonát, 3% gluténmentes gabona szénhidrát komplex (zab, quinoa, amarant, hajdina, köles) - ModCarbTM , L-glutamin, L-alanin, akácgumiés búza rostok keveréke (gluténmentes), magnézium-biszglicinát, L-leucin, emulgeálószer szójalecitin, kolosztrum (min. 30 % immunglobulin), L-izoleucin, L-valin, aroma, sűrítőanyag xantángumi, magnézium-oxid, csomósodásgátló szilícium-dioxid és kalcium-foszfát, édesítőszerek szukralóz és szteviol-glikozidok, mono-L-metionin-szulfát cink - L-OptiZinc, emésztőenzim laktáz - ToleraseTM L, Ginkgo bilobakivonat (24% flavonok), kalcium D-pantotenát, piridoxin-hidroklorid, cianokobalamin.
Allergének:
tejsavófehérje-izolátum, tejsavófehérje-hidrolizátum, tejsavófehérje-koncentrátum, szójalecitin, kolosztrum
Tömeg:
540 g
Kód: | SPTnut0038 |
Jótállás: | 24 hónap |
Termékszám: | 8594014863727 |
Linkek: | Gyártó honlapja: |