Oldal frissítése

Ninebot One E +

4,0 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ninebot One E +

A Ninebot One E+ egy forradalmian új jármű, amely kompakt méretével, sokoldalúságával és megbízhatóságával garantáltan le fog nyűgözni. Maximális sebessége 22 km óránként, ami azonban a kényelmes használatot nem befolyásolja, így ez az egyik leghatékonyabb modell a piacon. Az elektromos egykerekű időt és pénzt takaríthat meg a számodra, így ideális választás a mindennapos városi közlekedéshez, de kedvtelésből is használhatod, vagy a nyaralásra is magaddal viheted.

Legfontosabb jellemzői

  • A kompakt méretű és gyors egykerekű
  • Kompatibilis az iOS és az Android rendszerekkel
  • Nagy hatótávolságú akkumulátor
  • Alacsony üzemeltetési költségek
  • Csúszásmentes pedál

Nagy hatótávolságú akkumulátor

A Ninebot One E+ lítium-ion akkumulátorral rendelkezik, amelynek maximális hatótávolsága akár 35 km is lehet. Ez a táv természetesen a vezetési stílustól, a felhasználó testsúlyától és a terep minőségétől is függ. A hatótávot további elemek használatával akár 60 vagy 75 km-re is meg lehet növelni. Az akkumulátor állapotát és a teljesítményt kényelmesen nyomon követheted iOS vagy Android készülékeddel, így nem fordulhat elő, hogy az egykerekűd bármikor is cserbenhagy. Az alkalmazással a jármű biztonsági zárát is aktiválhatod, de többek közt a maximális sebességet is beállíthatod, és a valós sebességet is nyomon követheted.

Kényelmes és biztonságos

Mivel természetesen a felhasználó maximális biztonsága és kényelme a legfontosabb, ezért a járművet speciálisan kialakított  gumiabroncsokkal és fejlett ergonomiai megoldásokkal, például szélesebb csúszásmentes pedállal is felvértezték. Az egykerekű egy további remek kiegészítője a féklámpa. A világításról 20 darab LED-es izzó gondoskodik, amelyek színét  a mobil alkalmazással állíthatod be. A Ninebot alkalmazás telepítése automatikus, így nem kell műszaki zseninek lenned hozzá.

Műszaki adatok:
Motor:
500 W
Akkumulátor:
320 Wh
Maximális sebesség:
22 km / h
Hatótávolság:
30-35 km
Tömeg:
14,2 kg
A kerék átmérője:
46 cm
Töltési idő:
240 perc
Maximális terhelhetőség:
120 kg

Paraméterek

Maximális terhelhetőség

Max. teherbírás 120 kg

Hatótáv és sebesség

Megtehető távolság 35 km
Maximális sebesség 22 km/h

Teljesítmény

Teljesítmény 500 W

Tömeg

Tömeg 14,2 kg
Kód:  SPT5005
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20