Oldal frissítése

Nikon Sportstar EX 10x25 DCF távcső

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Nikon Sportstar EX 10x25 DCF távcső

A Fekete és ezüst vízálló DCF távcső Sportstar EX 10x25-ös nagyítással büszkélkedhet rendkívül nagy fényáteresztő képességel széles hullámhossz-tartományban, megszünteti a szellemképeket és a tükröződéseket és kiváló színvisszaadást biztosít. Az ezüstös gerendák eredeti többrétegű bevonata biztosítja a maximális tisztaságot. Elfordítható és elcsúsztatható gumi szemillesztőn lévő bevágások egyszerű elhelyezése szemét az optimális nézési pozícióba állítja.
Vízállóság garantálja a "O" gyűrűs szigetelést és a nitrogéngáz megszünteti párásodást. A behajtható design könnyen hordozható, és ellenáll a köd és az időjárási körülményeknek. Alkalmas sokféle szabadtéri tevékenységek végzéséhez, beleértve a túrázást és a hegymászást is.

környezetbarát anyagokból készült

Ellenálló öntött magnézium ötvözetből készült, és alacsony tömegű. Szerves anyagok szabad vinil-klorid, az építőiparban használt a test kering, tokok és pántok.Mert optika használt Eco-glass optika, amelyben nem az arzén vagy ólom. 

legfontosabb jellemzői

 

  • Vízálló (5 percen keresztül legfeljebb 2 m-es mélységig) és párásodásmentes, tömítőgyűrűs szigeteléssel és nitrogéngázzal, így tovább bírja az elemekkel szemben.
  • Rendkívül nagy fényáteresztő reflexió nélküli széles látómező 6,5 °
  • A legfényesebb képek kiváló színvisszaadással rendelkeznek
  • A többrétegű bevonattal ellátott lencsék fényáteresztése kiemelkedő, ennek révén tiszta, világos képet biztosítanak, kiegyensúlyozott színekkel.

Műszaki adatok:

nagyítás:
10x

pupilla átmérő:
Bemenet: 10 mm
Kimenet: 25 mm
Legkisebb fókusztávolság:
3,5 m
méretek:
7 x 13 x 10 cm

Tömeg:
280 g

Származás::
Japán

 

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 11,4 cm
Magasság 4,3 cm
Mélység 10,3 cm
Tömeg 300 g

Tulajdonságok

Objektív átmérője 25 mm
Nagyítás 10 ×
Valós látómező 6,5 °
Látszólagos látómező 59,2 °
Pupilla átmérő 2,5 mm

IPD tengelytávolság

Minimális tengelytávolság 56 mm
Maximális tengelytávolság 72 mm
Kód:  OI700c1
Termékszám:  BAA717AA
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20