Oldal frissítése

Nikon Coolshot 20 GII

4,8 5 értékelés
57 990 Ft

Nikon Coolshot 20 GII

Golfozz igazán precízen

A Nikon Coolshot 20 GII lézeres távolságmérője a legmodernebb technológiákat ötvözi a kompakt, tartós és rendkívül alacsony tömegű házzal. A készülék precíz távolságmérést tesz lehetővé 5-730 méteres tartományban, egy méterenként jeleníti meg a mért értékeket a kijelzőn. A pontos célzáshoz elérhető az úgynevezett első célpont prioritása algoritmus, így mindig a hozzád legközelebb eső objektumra fókuszálhatsz. Ezzel a készülékkel könnyedén bemérheted az egyes akadályokat, zászlórudakat illetve szintkülönbségeket.


A Nikon Coolshot 20 GII lézeres távolságmérő legfontosabb jellemzői

  • Lézeres távolságmérő beépített az első célpont prioritása algoritmussal
  • Kiváló minőségű monokulár akár 6-szoros nagyítással
  • Fényvisszaverő rétegekkel a tiszta és éles képekért
  • Nagy betekintési távolsággal
  • Távolságmérés tartománya 5 - 730 m
  • Ideális az egyszeri és folyamatos mérésekhez is
  • Dioptriaszabályozással
  • Kompakt méret és alacsony tömeg
  • Ellenáll az esővel szemben
  • Teljesítmény: 1 x CR2 lítium elem

Egyszeri vagy folyamatos mérés

A Nikon Coolshot 20 GII távolságmérőt használhatod az egyszeri méréshez, de a gomb nyomva tartásával aktiválhatod az akár 8 másodpercig terjedő folyamatos mérést is, amely igazán hasznos a távolban található objektumok távolságának kényelmes meghatározásához. Amennyiben az egyszeri mérés sikertelen, a készülék 4 másodpercen keresztül tovább folytatja a mérést.


Lenyűgöző és éles képek

A magas minőségű és többszörös tükröződésmentes bevonattal ellátott 6× nagyítású monokulár gondoskodik a kristálytiszta és éles képekről a fokozott játékteljesítmény érdekében. A 6°-os látómezőnek köszönhetően színesebb tartományban mérheted fel a terepet a lehető legprecízebb ütésekhez. A betekintési távolsága egy másik nagyszerű előnye, hiszen még a szemüveges felhasználók számára is kényelmes használatot nyújt az állítható dioptriaszabályozás segítségével.


Kompakt méret és tartós kialakítás

A kompakt méretei ellenére a Coolshot 20 GII távolságmérő páratlan teljesítménnyel és hosszú élettartammal büszkélkedhet. Robusztus házát IPX4 védelem óvja az esővel és a szélsőséges hőmérséklettel szemben -10°- +50 °C-ig. Mindösszesen 130 grammos tömegével nyugodtan magaddal viheted a távolságmérő készüléket a táskádban vagy akár a zsebedben is.



Paraméterek

Típus

Típus Egycsövű távcső

Tulajdonságok

Nagyítás 6 ×

Funkció

Funkció Változtatható nagyítás (zoom)

Felszerelés

Felszerelés Szíj, Távolságmérő
Csomag része Tok

Szín

Szín Fehér, Fekete

Tulajdonságok

Távolság jelzése 730 m
Maximális nagyítás 6X

IPD tengelytávolság

Minimális tengelytávolság 5 000 mm
Maximális tengelytávolság 730 m
Kód:  OI708c3a
Jótállás: 24 hónap
Kiterjesztett garancia: +96 hónap
Termékszám:  BKA154YA
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20