Oldal frissítése

Nikl - Ready paszta 250 g

Nikl - Ready paszta 250 g

A 250 grammos Nikl-Ready csomagolópaszta különféle ízesítésekkel nagyon vonzó a tökéletes oldékonysága és a csábító anyagok fokozatosa felszabadulása miatt. A paszta ideális a versenyzéshez, hideg vizes horgászathoz és sáros fenékhez. A csomagoló paszták új generációja egyetlen pontyot sem hagy közömbösen.

Tökéletes konzisztencia, hosszú oldódási idő és hosszú távú tárolási lehetőség. És ami a legfontosabb, nagyon gyors előkészítés - csak össze kell dolgozni annyi vízzel, amennyire éppen szükséged van. Hideg időben javasoljuk, hogy a pasztát a tenyeredben dolgozd el, míg forró napokon hagyd a hűvös zacskóban elrejtve.

Fő előnyei

  • Erős vonzerő és hosszan tartó oldódás
  • Nagyon gyors előkészítés
  • Hosszú távú tárolásra is alkalmas
  • Ideális a versenyeken, hideg vízben vagy rövid horgászathoz
  • Tökéletes bojlis pontyhorgászathoz
  • Tömeg: 250 gramm
Kód:  NJVR000102
Termékszám:  NJVR000102
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10