Oldal frissítése

Nikl Pellet furattal Salmon & Peach 10 mm 1 kg

Nikl Pellet furattal Salmon & Peach 10 mm 1 kg

A(z) pellet a halak kedvelt csemegéje. Jellegzetességét henger formájának köszönheti, pici lyukkal a közepén. A(z) Nikl Pellet furattal Salmon & Peach 10 mm 1 kg nem csak kitűnő etetőanyag, de horogcsalinak is használható, vagy akár hajszálelőkére is húzható. Speciális szerkezetének hála a víz hőfokától függően megközelítőleg 1 óra oldódási idővel bír.

A(z) Nikl Pellet furattal Salmon & Peach 10 mm 1 kg pellet teljes átmérője 10 mm, tehát inkább a tenyérnyi és kisebb halak megfogásához ideális. Átható őszibarack és lazac ízesítését a halak imádni fogják. Vagyis, garantált a siker és a tömérdek hal. A pellet 1000 g csomagolású, tehát egész napos horgászat mellett is sokáig kitart.

A(z) Nikl Pellet furattal Salmon & Peach 10 mm 1 kg pellet főbb jellemzői

  • Kiváló etetőanyag és horogcsalinak is használható
  • Teljes átmérője: 10 mm
  • Ízvilága: őszibarack és lazac
  • Kiszerelés: 1000 g

Paraméterek

Átmérő

Átmérő 10 mm

Csomagolás

Tömeg 1 000 g
Űrtartalom 1 000 ml
Forma Kemény

Íz

Íz Őszibarack, Lazac
Változat Salmon & Peach

Tulajdonságok

További tulajdonságok Lyukas
Kód:  RYB021461
Termékszám:  8592400866154

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15