Oldal frissítése

Nikl Method feeder Black Laposhal pellet Fokhagyma 8 mm 50 g

Nikl Method feeder Black Laposhal pellet Fokhagyma 8 mm 50 g

A(z) pellet a halak kedvenc csemegéje. Jellegzetességét henger alakjának köszönheti, lyukkal a közepén. A(z) Nikl Method feeder Black Laposhal pellet Fokhagyma 8 mm 50 g nem csak kitűnő etetőanyag, de horogcsaliként is eredményesen használható, vagy akár hajszálelőkére is fűzhető. Struktúrájának hála a víz hőfokától függően hozzávetőlegesen 1 óra oldódási idővel rendelkezik.

A(z) Nikl Method feeder Black Laposhal pellet Fokhagyma 8 mm 50 g pellet átmérője 8 mm, tehát a tenyérnyi és kisebb halak megfogásához ideális. Intenzív fokhagyma és halibut ízét és aromáját a halak imádni fogják. Mindent összevetve, garantált a siker és a rengeteg hal. A pellet 50 g kiszerelésű, így egy laza pecára is magaddal viheted.

A(z) Nikl Method feeder Black Laposhal pellet Fokhagyma 8 mm 50 g pellet fontosabb tulajdonságai

  • Kiváló etetőanyag és horogcsaliként is bevethető
  • Átmérője: 8 mm
  • Íze: fokhagyma és halibut
  • Teljes súlya: 50 g

Paraméterek

Átmérő

Átmérő 8 mm

Csomagolás

Tömeg 50 g
Űrtartalom 50 ml
Forma Lágyított

Íz

Íz Fokhagyma, Halibut
Változat Fokhagyma
Kód:  RYB021446
Termékszám:  8592400867045

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15