Oldal frissítése

New Era MLB Basic NYY 3930 b / w M / L

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

New Era MLB Basic NYY 3930 b / w M / L

Gyönyörű sapkát a sorozat rajongóinak MLB NY Yankees csapat. Hat van egy fekete színű, ami előtt a mentesített fehér hímzett NY Yankees logo. New Era sapkák típusú 3930 jellemzi kényelmes korona, melynek vágási követi a fej formáját. Caps köszönhetően illeszkedik.Görbe csúcs 8 sor öltés.

legfontosabb jellemzői

  • Elegáns, nagy szabású sapka ívelt karimájú
  • Hatalmas hímzett logo NY Yankees magára a figyelmet
  • Az adaptív áramkör mérete
  • Minőségi sapkát a világ vezető gyártója

méret:
M / L

Szín:
fekete-fehér logó

New Era

New Era egy nemzetközi életmód márka, amely már az üzleti életben több mint 90 éve. Kitűnik sokféle szórólapok, hanem ruházat és kiegészítők. Ez közé a világ vezető márkája, kiemelten a minőség mégis stílusos termékeket. Megpróbálja így a kultúra, a sport és a divat az egész nemzet és generációk. Ikonikus New Era Cap garantálja létrehozhatunk saját egyéni stílusát, amely kiemeli a személyiség és életfilozófia. New Era mottója mindig kreatív, inspiráló, de először felér egy friss design.

Kód:  SPT3334
Termékszám:  5055259605259

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10