Oldal frissítése

National Geographic W5071

National Geographic W5071

A hátizsák lefedi életmódját, és tetszik a forgatás vagy él vele? Szüksége van arra, hogy minden tartozékot az ujjhegye alatt hosszú vagy egész napos kirándulásokkal töltsön el a természetben? Ebben az esetben a kényelmes hátizsák jól jön majd, és minden igényt kielégít. A könnyen hozzáférhető zsebek a National Geographic hátizsákkal állnak. 

Tulajdonságok

  • Tükör táska, lencsék és kiegészítők
  • A hátizsáApproxan több szervező van a hátizsák rendben tartásához
  • A hátsó párnázott részen a noteszgépet a 15,4 "
  • Két oldalsó zseb használható állvány vagy üveg víz tárolására
  • Az elülső zsebek alkalmasak személyes tárgyak (mobil telefon és dokumentumok)
  • Könnyű hozzáférés a külső zsebekhez

A tér tökéletes elrendezése

A kompakt hátizsák kényelmes tárolást biztosít a technológia számára, és lehetővé teszi a szabad utazást, tudván, hogy mindig mindent megtesz, és mindenekelőtt biztonságban van. A személyes tárgyak tárolására szolgáló hely (ruházat, könyvek, térképek ...), amely a hátizsák tetején helyezkedik el, tágas és nyitható egy ziphez. Az alsó párnázott rekesz használható a fényképezőgéphez vagy a videokamerához és tartozékokhoz, például lencsékhez, vakuhoz, elemekhez, kábelekhez, töltőkhöz stb. Ez a hely modulos válaszfalakkal van felszerelve, amelyek lehetővé teszik a hátizsák helyének az igényeinek megfelelő beállítását. 

Az Ön kényelme érdekében

A laptop is megtalálható itt, és biztonságosan tárolhatja a hátsó párnázott területen. Végül, de nem utolsósorban két oldalsó vizes palackzacskó van, amelyek horgonytámaszként szolgálnak az állvány vagy a monopod számára. A háta mögött sokáig viselő kényelme párnázott légáteresztő anyagot biztosít a hátizsák hátán. Ezzel a praktikus segítővel sokkal többet fogsz lőni.

Méretek:
44 × 30 × 19 cm

Belső méretek:
24,5 × 28 × 11 cm
Súly:
1,66 kg

Paraméterek

Külső méretek

Mélység 11 cm
Szélesség 28 cm
Magasság 24,5 cm

Felszerelés

Zsebek Laptopzseb

Max. méret

Laptop képátló 15,4 "

Szín

Szín Szürke
Kód:  NGO5101a
Termékszám:  NG W5071

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05