Oldal frissítése

Nathan Peak fekete 535 ml / 18 oz

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Nathan Peak fekete 535 ml / 18 oz

Minden futó tudja, milyen fontos az, hogy iszik rendszer. Vajon még sportszer gyártó Nathan, aki jön, hogy a piacon a gyakorlati futó Ledvinka. Ez már a csomag kiegészítve Speciális ergonomikus palack SpeedDraw térfogatú 535 ml, és a sapka, hogy működik az az elv, push-pull. Hála szögletes zárójel, amely csökkenti a rezgéseket csomagoljuk kényelmesen kezelhető eltávolították az egyik kezével.

Ergonomikus alakú nemcsak a palack, de nagyon fanny - Extended oldalsó rész kényelmesen ölelés a tested, és illik rá tökéletesen. Belül található egy rugalmas bővíthető zseb a kis tételek és a zsebében az iPhone 6 Plus. Ha nem tetszik nekik, hogy több, értékelni fogja a külső rendszer rugalmas fűző extra tárhelyet.

Legfontosabb jellemzők

  • Futó övtáska egy üveg SpeedDraw
  • A lengéscsillapítás palack
  • Rugalmas zseb személyes tárgyak
  • Bővített kényelmes ölelés a test
  • Extra tárhely köszönhetően flexi šňůrkám
  • Zseb iPhone 6 Plus

derék:
66-112 cm

súly:
170 g

Belső térfogat:
0,38 l

Paraméterek

Használat

Használat Sportoláshoz
Kód:  SPTms1878

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10