Oldal frissítése

Nash Pop-Up Hot Action 15 mm 35 g

5 2 értékelés

Nash Pop-Up Hot Action 15 mm 35 g

Az ún. pop-up, más néven lebegő bojli egy népszerű pontycsali. Bevetheted önállóan, valamint süllyedő bojlival együtt. Bedobást követően a pop-up bojli az aljnövényzetből kiemelkedve felkelti a pontyok és amurok figyelmét. Ez a viszonylag új csalitípus azokon a helyeken is sikert garantál, ahol sűrű az aljnövényzet. Ezenkívül a kiváló Nash Pop-Up Hot Action 15 mm 35 g ellenáll az aprótestű halak "támadásainak".

Az általunk kínált Nash Pop-Up Hot Action 15 mm 35 g kemény dobozban kapható, melynek hála hosszú ideig friss marad, ráadásul a szállítása is egyszerű. Ennélfogva nem foglal sok helyet a táskádban a rengeteg egyéb pop-up bojli mellett. Fogós chilli és tonhal ízesítése nagy távolságokról is felhívja a halak figyelmét.

A fogós Nash Pop-Up Hot Action 15 mm 35 g pop-up bojli legfőbb tulajdonságai

  • Használható önmagában vagy süllyedő, pellettel kombinálva
  • Olyan helyeken is sikert garantál, ahol a halakat már nehéz becsapni
  • Jól bevált, chilli és tonhal ízesítésű
  • A lebegő bojlik átmérője: 15 mm
  • Csomag tömege: 35 g

Paraméterek

Átmérő

Átmérő 15 mm

Tömeg

Tömeg 35 g

Csomagolás

Tömeg 35 g
Forma Úszó

Íz

Íz Chilli, Tonhal
Változat 15 mm-es

Típus

Típus Úszó
Kód:  RYB016004
Termékszám:  5055108832935
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10