Oldal frissítése

Nash Formula Pop Ups 75g

Nash Formula Pop Ups 75g

Az lebegő, más néven pop-up bojli egy közkedvelt pontycsali. Bevetheted különállóan, illetve süllyedő bojlival együtt, hóember szereléken. A vízfenékre érkezve a pop-up bojli az iszapréteg felett felkelti a pontyok és amurok figyelmét. Ez az újdonság azokon a nehéz terepeken is eredményességet garantál, ahol sűrű az aljnövényzet. Továbbá ez a remek Nash Formula Pop Ups 75g a vízben hosszú ideig megőrzi a formáját.

Az általunk kínált Nash Formula Pop Ups 75g hasznos dobozban kapható, melynek köszönhetően hosszú ideig megőrzi frissességét, ráadásul a szállítása is könnyű. Így gond nélkül megfér a többi pop-up bojli mellett.

A remek Nash Formula Pop Ups 75g pop-up bojli legfontosabb jellemzői

  • Használható különállóan vagy süllyedő bojlival együtt
  • Olyan helyeken is sikert garantál, ahol a halakat már nehéz becsapni
Kód:  NJVR000157
Termékszám:  NJVR000157
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20