Oldal frissítése

nagy erő

Kiegészítők a termékhez

nagy erő

Megerősített táska Force hátsó csomagtartó tökéletes a hosszú utazások. Térfogata 20 l, mely két részre van osztva belső zsebek is vannak, három cipzáras zseb és egy praktikus karabiner segítségével. Abban az esetben, ha a kerekek kell elmozdulni, nem probléma, hogy lazítsa a táska tépőzáras, és vigye magával. Kényelmes hordozhatóság biztosítja mellékelt állítható vállpánttal.
Oldalsó zsebek még lehet terjedését, és növeli azok mennyisége, valamint a felső része a táskát. Force Lagrou táska van ellátva, amely lehetővé teszi a bungee csatolni egy csomó más dolog, amely nem hagyott teret benne. Természetesen vannak biztonsági funkciók formájában fényvisszaverő elemek vagy csat rögzítő villog.
Műszaki adatok:

  • Méretek: 30 x 37 x 23 cm
  • Térfogat: 20 l
  • Súly: 990 g
  • Maximális kapacitás: 9 kg

Paraméterek

Zsák helye

Zsák helye Hátsó tartó
Kód:  HRAa2583
Termékszám:  896374

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15