Oldal frissítése

MyKronoz ZeClock Noir/fekete

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MyKronoz ZeClock Noir/fekete

A MyKronoz ZeClock okosóra tökéletesen kombinálható okostelefonoddal.  Nagyszerű, és egyben diszkrét társ, mely figyelmeztet, ha bejövő hívásod van, SMS-ed vagy e-mailed érkezik. Akár a sportolás közben kísérőként, akár természetjárás közben használod, mindig a figyelem középpontjában leszel. Kiváló minőségű kiegészítő, elérhető áron. 

Főbb jellemzői

  • IOS és Android operációs rendszerekkel kompatibilis
  • Rengeteg okosfunkció egy klasszikus kerek számlappal
  • Luxus kialakítás, minimális tömeg
  • Az IP54 védelemnek köszönhetően kiválóan ellenáll a víznek és pornak
  • Svájci minőség

Okosfunkciók

A MyKronoz ZeClock tökéletesen egyesíti a klasszikus mutatós óraszámlapot az okosórák legújabb technológiáival. Ideális okostelefon kiedészítő, de a hat tengelyes gyorsulásmérőnek köszönhetően nagyon jó szolgálatot tesz, sportóraként is. Tökéletesen kapcsolódik okostelefonodhoz, és a könnyen használható Bluetooth csatlakoztatási lehetőségnek köszönhetően számtalan kényelmi funkciót nyújt. A beépített mikrofonnal és hangszóróval, a ZeClock órán keresztül közvetlenül fogadhatod bejövő hívásaidat is.

Időtálló használat

Az óra rendkívül sokoldalúan használható, akár az elégetett kalóriákat, akár a megtett lépéseket, esetleg a pihenéssel töltött időt szeretnéd számon tartani. Az IP54 minősítésnek köszönhetően ellenáll a víznek és a pornak. Akkumulátorának - melynek kapacitása 200 mAh - köszönhetően akár 4 napig használhatod ZeClock okosóraként, vagy 3 órát telefonálhatsz vele. 

 

Paraméterek

Kivitel és tartósság

Tömeg 65 g

Üzemidő és tárhely

Átlagos akkumulátor üzemidő 72 óra (3 nap)
Kód:  MYKRO2
Termékszám:  KRZECLOCK-BLACK
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05