Oldal frissítése

Mueller - rózsaszín

2,5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Mueller - rózsaszín

Egyedi hideg/meleg zacskó, mellyel számos egészségügyi problémán, és sérülésen segíthetsz. A mutatós, rózsaszín zacskó tökéletesen illeszkedik a kezelt felületre, és nagyon egyszerűen lefagyasztható, olvasztás után pedig mikrohullámú sütőben felmelegíthető.

Legfontosabb jellemzők

  • Hűthető, és melegíthető
  • Tökéletesen illeszkedik a kezelt felületre
  • Fagyasztóban hűthető, vagy mikrohullámú sütőben melegíthető
  • Alkalmas a sérülések akut fáziban történő hűtésére
  • Melegítve pedig a következő pár napban segíti a gyógyulást

Kettő az egyben

A fagyasztott zacskó tökéletesen hűti az érintett területet, és csökkenti a vér áramlását, amely segít csökkenteni a gyulladást, duzzanatokat, és enyhíti a fájdalmat. A hűtést a sérülések azonnali kezelésénél ajánljuk, általában ez az első napot jelenti. Ezután a melegítés válik hasznossá, amely kezelést ajánlatos a duzzanat visszahúzódása után megkezdeni, ugyanis a meleg serkenti a sérült felület gyógyulását.

Méretek

24 x 11,5 cm

 

Paraméterek

Testrész

Rendeltetés Boka, Térd, Váll, Hát

Hatás

Hatás Melegítő, Hűsítő
Kód:  SPTif1286
Termékszám:  074676325613
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20