Oldal frissítése

Mueller MWrap Colored, szivacsos alátét, bézs 7cm x 27,4m

4,2 6 értékelés
1 690 Ft

Mueller MWrap Colored, szivacsos alátét, bézs 7cm x 27,4m

A Mueller MWrap Colored a sporttapasz alá való habszivacs alátét, amelynek használata védi a bőrt, az nem érintkezik a ragasztóval, így a tapaszt könnyebben lehet eltávolítani. Az alátét könnyű, puha és vékony, emiatt jelenléte a bőrön szinte alig érezhető. Az említett funkció mellett a protektort és a zoknit is a helyén tartja. A Mueller MWrap Colored alátétet elsősorban hobbisportolók, gyógytornászok és rehabilitációval foglalkozó szakemberek használják. Az alátét nem csak a tapaszolás során nyújthat óriási segítséget.

A Mueller MWrap Colored, bézs habszivacs alátét főbb jellemzői

  • Tapasz alá felhelyezhető védő alátét
  • Segítségével elkerülheted azt, hogy a tapasz a bőrrel érintkezzen
  • A Mueller MWrap Colored alátét nagyon könnyű, puha és vékony
  • A protektort vagy a zoknit is a helyén tartja
  • A Mueller MWrap Colored sportolóknak, gyógytornászoknak és rehabilitációval foglalkozó szakembereknek ajánlott
  • Többfunkciós használat
  • Bézs színben

3 az 1-ben - a protektor és a fejpánt rögzítéséhez

A Mueller MWrap Colored alátétet nem csupán a protektor rögzítésére használhatod, hanem a hajadat is lekötheted vele. Egyszer használatos hajpántként segít abban, hogy a hajad ne hulljon az arcodba. A hajpánthoz tépj le egy tetszőleges hosszúságú darabot, lógasd le, a hajad alatt nyújtsd meg, húzd előre, és a fejtetőn rögzítsd. A Mueller MWrap Colored alátét egy sportoló kelléktárából sem hiányozhat.

Mérete:
7 cm × 27,4 m

Kód:  SPTbd0885
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  074676137025

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20