Oldal frissítése

Mueller Hg80 Premium M

4,0 1 értékelés
Változat
Méret
L M S XL
47 790 Ft

Mueller Hg80 Premium M

A kifinomult Mueller Hq80 Premium térdrögzítő magas védelmet biztosít térdízületének, ezért különösen alkalmas az instabil térd stabilizációjára és sérülés utáni védelmére. Mindezt a rögzítő speciális anyaga teszi lehetővé, mely páratlan kényelmet és kifinomult rendszert biztosít, mely a kívánt helyen tartja az ízületet háromtengelyű rendszerének köszönhetően. Így a tökéletes védelem mellett szinte a térd természetes mozgását kölcsönzi a másik típusú, kéttengelyes csatlakozású térdrögzítőkkel ellentétben.

Legfontosabb jellemzők

  • Egyedülálló térdrögzítő
  • Háromtengelyű csatlakozás a térd természetes mozgását kölcsönözve
  • Maximális védelmet biztosít
  • HydraCinn légáteresztő anyagból az izzadás ellen
  • A kifinomult rögzítőrendszer az ízületet a megfelelő helyen tartja
  • Antibakteriális anyagból készült
  • A térdkalács speciális támogatása
  • Homokóra alakú
  • 35-40 cm-es térdhez

Exkluzív anyagok, maximális kényelem

A kellemes, ultra könnyű HydraCinn (Hg80) gyorsan eltávolítja a nedvességet a szervezetből, és fenntartja az ideális hőmérsékletet. A rögzítő antibakteriális légáteresztő és rendkívül puha anyagból készült, ezért nem nyomja lábát sehol és kényelmes viseletet biztosít.

Részletes kifinomultság

A merevítőt úgy tervezték, hogy maximálisan illeszkedjen lábához és lábának mozgásához. Ehhez hozzájárul a háromtengelyű fedő kialakítás, a tépőzáras alakíthatóság, és egy külső hálós bevonat, mely tökéletesen tapad izmához. A maximális stabilizálásért a rögzítő egy erős béléssel rendelkezik, mely stabilizáló géllel támogatja a rögzítést. Mindez kiegészül a külső csúszásmentes borítással, mely a rögzítőt a megfelelő helyen tartja és megakadályozza a csúszkálást.

Méret:
M - 35-40 cm-es térdhez

Paraméterek

Testrész

Rendeltetés Térd

Méret

Méret M
Kód:  SPTif1301
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  74676590127
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10