Oldal frissítése

Morakniv Fishing Comfort Scaler 150 horgászkés

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Morakniv Fishing Comfort Scaler 150 horgászkés

Horgászik, és szereti azonnal elkészíteni a halat, amit kifogott? Ehhez szüksége van egy pontos, jó filézőkésre, amelyben nem fog csalódni. Ez a kiváló minőségű kés a horgászfelszerelések terén már bizonyított Morakniv gyártó terméke. Pontos és egyenletes munka érhető el 15  mm hosszú és 2 mm vastagságú penge pontos és egyenletes munkavégzést tesz lehetővé. A Fishing Comfort Fillet 155 filézőkés kopás elleni védelemmel van ellátva. Ellenállósgát a kiváló minőségű hidegen sajtolt svéd acél garantálja.

Legfontosabb jellemzők

  • Kiváló minőségű svéd acél
  • Formatervezett fogantyú
  • Sérülés elleni védelem
  • Tok cserélhető övklipsszel
  • Pikkelyező felület
  • Lyuk a kés felakasztásához

Minden szempontból tökéletes

A kés minden szempontból tökéletes. Szabaduljon meg a pikkelyektől! Ebben segítségére lesz a penge tetején található pihhelyező felület. Párás környezetben is biztonságosan és gyorsan dolgozhat vele. A kés fekete fröccsöntött műanyag markolattal rendelkezik.  Ráadásul, a fogantyú egy réteg puha gumiréteggel is be van vonva, melynek köszönhetően még a nedves kézből sem csúszik ki a kés. Ha mégis, akkor sem kell kétségbe esnie! Ujjai épségben maradnak. A késhez egy könnyen tisztítható tok és két cserélhető övklipsz tartozik.

Paraméterek

Használat

Használat Vadászkés

Penge

Penge hossza 15 cm
Hossz 29 cm

Tömeg

Tömeg 126 g

Funkciók

Funkciók száma 4
Funkciók Klipsz, Kombinálható élű kés, Pikkelyező kés

Típus

Típus Fixpengés kés
Kód:  SPTms1491
Termékszám:  7391846025467

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05