Oldal frissítése

Morakniv Bushcraft Survival Black kés

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Morakniv Bushcraft Survival Black kés

Minden valamirevaló embernek megfelelő késsel is kell rendelkeznie. Ha minőséget keresel ésszerű áron, akkor ezt az ajánlatot kínáljuk Neked. A jól ismert Morakniv cég terméke biztosan hosszú ideig boldoggá tesz. A kés a Mora termékek egyik legerőteljesebbjei közé tartozik. Mérete ellenére tökéletesen kézben ül. Ergonómikus kialakítású fogantyúja műanyag. A penge kiváló minőségű szénacélból készül. Nagyon praktikus a mellékelt műanyag tok, amellyel az övre lehet rögzíten. A robusztus fekete műanyag tok gyémánt élesítővel és szorítóval van kiegészítve.

Fontosabb jellemzők

  • A kés igazi szerelmeseinek minőség és precizitás
  • Nagy keménységű pengék
  • Remek súly
  • Kopásálló penge
  • Műanyag tok gyémánt élesítővel rendelkezik

Nagy keménység és szívósság

Az egyedülálló penge, amely csak a Mora késekre jellemző, szénacélból készül. Felületkezelt és korrózióvédett. Ezenkívül a Rockwell keménységének vizsgálata szerint egy teljes 60 HRC keménységgel rendelkezik. A szénacélt lágyabb, ötvözött acélréteg veszi körül. Ez a tökéletes kombinációja a keménységnek és a szívósságnak. A penge rendkívül kopásálló, éles és tartós. A felhasználó minden bizonnyal kellemes bónuszt élvezhet a penge tetejénél. Itt a pengét és magnéziumgyújtó rudat együtt használva tüzet gyújthatsz. A penge élét speciálisan erre a célra tervezték.

Paraméterek

Penge

Penge hossza 10,9 cm
Hossz 23,2 cm

Tömeg

Tömeg 229 g

Funkciók

Funkciók száma 1
Funkciók Kés

Típus

Típus Fixpengés kés
Kód:  SPTms1480
Termékszám:  7391846013310

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20