Oldal frissítése

Mivardi Triton Carp 3,6 m H

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Mivardi Triton Carp 3,6 m H

Minden horgásznak szüksége van egy jó botra, de nem mindenki engedheti meg magának, hogy vagyonokat kölcsön rá. A Mivardi cég által készített lenyűgöző bot ponty nem csak a jó minőségű, de nagyon kedvező árú is. A bordázott botot klasszikus etetéses halászatra tervezték, de modern módon is használhatod bojlis szerelékkel. Az ExHMC70 / 55R üres anyag a teljes hosszban zsinórozott a növekedő ellenállás miatt, de lehetővé teszi a hosszú dobásokat is. A bot design elemei a felső középosztály igényeihez szólnak, de ezzel együtt megtartja kedvező, elérhető árát.

Szerezd be ezt a horgászbotot és biztosan elégedett leszel! Az ár/érték arány kategóriájában teljesen új dimenziót képvisel.

Műszaki adatok:

Hossz:
3,6 m

Terhelés:
3.0 lb

Részek száma:
3

Szállítási hossz:
127 cm

 

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Pontyozó

Hossz

Teljes hossz 3,6 m
Szállítás hossza 1,27 m

Tagosztás

Tagosztás 3

Keménység / terhelés

Akció 3 lbs
Minimális terhelhetőség 68 g
Maximális terhelés 85 g
Kód:  RYB022
Termékszám:  2000020808172

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05