Oldal frissítése

Mivardi New Dynasty RC sátorlámpa

5 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Mivardi New Dynasty RC sátorlámpa

Ideális fényforrást keres horgász sátrába vagy kemping sátrába? Ez esetben érdemes megfontolnia a Mivardi lámpa beszerzését. A lámpa kiváló fényerővel büszkélkedhet, mely takarékos LED technológiájával kezeskedik a hosszú élettartamért. A lámpa felakasztható a sátor mennyezetére, vagy akár falra is rögzíthető, ahonnan megvilágítja a teljes felületet. Több világítási mód közül választhat, fehér és vörös színben.

Legfontosabb jellemzők

  • Energiatakarékos LED technológia
  • Töltés USB-n keresztül
  • Távvezérlés
  • Több világítási mód
  • Fehér és vörös színvisszaadás
  • Beépített mágnes és vaspánt tartozékokként

Ideális segédeszköz utazáshoz

A Mivardi New Dynasty RC fényforrás mindenekelőtt táborozás, horgászat vagy utazás során nyújt kitűnő szolgálatot, illetve bárhol, ahova sátrat készül magával vinni. Akassza fel a mennyezetre a kis akasztó segítségével, vagy rögzítse a falra a mágnes és a vaspánt segítségével, és máris mindenhol elegendő fény lesz a sátorban. Mindent a mellékelt távvezérlővel irányíthat. A lámpa beépített akkumulátorral rendelkezik, amely hálózatról vagy bármilyen külső akkumulátorról képes tölteni a mellékelt micro USB kábel segítségével.

Paraméterek

Típus

Típus Elemlámpa

Tulajdonságok

Élettartam 200 óra

Tápellátás

Áramellátás Újratölthető elem
Akkumulátorok száma 1 ×
Elem típusa Akkumulátor

Szín

Szín Fekete

Méret

Tömeg 190 g
Kód:  JVR060431
Termékszám:  2000020819109
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05