Oldal frissítése

Mivardi Rapid Extreme Enzymatic Protein Pelletek 16mm 150g

Mivardi Rapid Extreme Enzymatic Protein Pelletek 16mm 150g

A(z) pellet a halak kedvelt csalija. Sajátosságát a henger formának köszönheti, pici lyukkal a közepén. A(z) Mivardi Rapid Extreme Enzymatic Protein Pelletek 16mm 150g nem csak kiváló etetőanyag, de horogcsaliként is eredményesen használható, vagy akár hajszálelőkére is feltehető. Szerkezetének hála a víz hőmérsékletétől függően hozzávetőlegesen 1 óra oldódási idővel bír.

A(z) Mivardi Rapid Extreme Enzymatic Protein Pelletek 16mm 150g pellet teljes átmérője 16 mm, tehát nem csak kapitális pontyok kifogására alkalmas. Közkedvelt meghatározhatatlan ízesítését a halak imádni fogják. Vagyis, garantált a siker és a rengeteg hal. A pellet 150 g csomagolású, tehát egy laza pecára is magaddal viheted.

A(z) Mivardi Rapid Extreme Enzymatic Protein Pelletek 16mm 150g pellet legfontosabb jellemzői

  • Kiváló etetőanyag és horogcsaliként is eredményesen használható
  • Átmérője: 16 mm
  • Íze: meghatározhatatlan
  • Kiszerelés: 150 g

Paraméterek

Átmérő

Átmérő 16 mm

Csomagolás

Tömeg 150 g
Forma Lágyított

Íz

Íz Meghatározhatatlan

Tulajdonságok

További tulajdonságok Intenzív aromájú
Kód:  RYB015101
Termékszám:  2000020816832

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20