Oldal frissítése

Mivardi New Dynasty XL Sátor

Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Mivardi New Dynasty XL Sátor

Biztosan egyetért azzal, hogy bármilyen tevékenységről is legyen szó, minőségi felszerelésekkel minden könnyebb. Ez vonatkozik a horgászatra is. Legyen akár szabadidős horgász, aki évente kétszer-hármoszor indul vakációra, vagy egy olyan ember, aki minden szabadidejét vízparton tölti pecázással, a megfelelő felszerelés nélkül soha nem lesz az igazi az élmény.
Ezért a Mivardi Company a horgászfelszereléseken és a túrafelszereléseken kívül számos minőségi kiegészítőt is kínál. A New Dynasty XL nevű terméket két-három ember számára tervezték, hatalmas fejlesztéseket ért el, és kategóriájában díjat is nyert 2013-ban. A távtartó rúdak között megtalálhatók az összeszereléshez szükséges szerszámok is, a termék nagyon tartós anyagból készült és gyors vízelvezetést biztosít.

A sátor belseje egy maximálisan 170 cm magas helyet kínál, a sátor rendszeréből fakadóan szélessége fokozatmentesen állítható .A hosszan előrenyúló ívelt rész (melyet sátorszemöldöknek vagy kapucninak is hívnak) lehetővé teszi, hogy a sátor még az esőben is részben kinyitható legyen, illetve, hogy a külső takaró alkalmazásával egy tágas előszobát is kialakíthasson. És ez még nem minden, mert a sátrat 13 praktikus akasztóval is ellátták a világítás kialakítása érdekében, .valamint Easy Grip masszív zippzár rendszerrel szerelték fel, melynek fogantyúiba villágítópatront helyezhet. A sátor elülső oldalán négy fogantyút alakítottak ki a sátorrudak számára. Szintén az elülső oldalán találhatóak az ajtók és az oldalfalakba épített ablakok is. A sátor hátsó oldalán oldalzippzárral biztosított, nyitható ablakokat talál.

 

 

Műszaki adatok:

Vízálló:
10000 mm-ig

Súlya:
18 kg

Benne elférő személyek száma:
2-3 fő

Méretek:
325 x 295 x 170 cm

Anyaga:
M-Tec 410

Maximális magasság:
170 cm
 

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Speciális tulajdonságok Vízálló
Vízoszlop nyomás 10 000 mm
Szín Zöld
Tömeg 18 kg
Ponyvák száma Egyponyvás

Méret - kibontva

Mélység 295 cm
Szélesség 335 cm
Magasság 170 cm

Méret - csomagolva

Mélység 27 cm
Szélesség 116 cm
Magasság 26 cm
Kód:  RYB134
Termékszám:  2000020810939
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15