Oldal frissítése

Mivardi New Dynasty

Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Mivardi New Dynasty

A Mivardi márka a kiváló horgászbotok és egyéb horgászfelszerelések mellett a horgász sátrak széles, minőségi kínálatát nyújtja neked. A New Dynasty sátrat 2-3 személy számára tervezték, sok extra funkcióval rendelkezik, és 2012-ben elnyerte a legjobb horgász sátor díját. Stabil fémkerete kétoldalt rögzíthető a talajhoz, ablakvédői pedig tépőzárral zárhatók.

A horgászsátor maximális belső magassága 160 cm, szélességét pedig beállító rendszerrel változtathatod. Bővített árnyékolója (sátorszemöldök) lehetővé teszi, hogy a sátrat esőben is kinyithasd, és egyben tágas előteret biztosít. Ezenkívül a horgász sátor biztonságos, tépőzáras fényfogó ablakvédőkkel felszerelt, ajtaja erős Easy Grip cipzárral záródik, amelynek húzóira világítópatront is helyezhetsz. A sátorszemöldökön négy horgászbot elhelyezésére alkalmas rögzítőket találsz. A sátor elöl, hátul és az ajtaján is rendelkezik ablakokkal, hátsó ablakai nyithatóak, és cipzárral működnek.

Műszaki adatok:

Vízállóság:
10000 mm magasságú vízoszlop

Tömege:
16 kg

Nagysága:
2-3 fő részére

Méretei:
325 x 295 x 165 cm

Anyaga:
M-Tec 410

Maximális magasság:
160 cm
 

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Speciális tulajdonságok Vízálló
Vízoszlop nyomás 10 000 mm
Szín Zöld
Tömeg 16 kg
Ponyvák száma Egyponyvás

Méret - kibontva

Mélység 295 cm
Szélesség 325 cm
Magasság 165 cm

Méret - csomagolva

Mélység 32 cm
Szélesség 112 cm
Magasság 20 cm
Kód:  RYB136
Termékszám:  2000020805386
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15