Oldal frissítése

Mivardi Komplett MCW Hardcore szett 3in1 méret 4XL

5 1 értékelés

Mivardi Komplett MCW Hardcore szett 3in1 méret 4XL

Egy jó horgász,  amellett, hogy kiváló minőségű bottal és tartozékokkal dolgozik, nem nélkülözheti a jó horgászruhákat sem. Ha Önnek nincs még ilyenje, akkor a Mivardi cég  éppen az Ön részére szállítja ezt a  komplett MCW Hardcore  3 az 1- ben öltözéket.    A külső kabát és a nadrág  az innovatív háromrétegű rendszerrel és két membránnal  egy kompromisszum nélküli  kényelmet, légáteresztést (szellőzést)  és vízállóságot biztosít. A funkcionális belső MCW Hardcore 3 az 1- ben dzseki kivehető, könnyű, meleg és jól szellőző. Nagy előnye, hogy az optimálisan tervezett szabás  lehetővé teszi a kényelmes ülést és  járást, valamint a bedobást, raboltatást vagy  horgászást mindenféle  mozgáskorlátozás nélkül! 

 

 A teljes MCW Hardcore 3 az 1- ben 4XL  készlet főbb jellemzői

  • Hatékony membránrendszer, amely a pára áteresztéséhez
  • Kompromisszumok nélküli kényelem, vízálló és lélegző
  • Állítható mandzsetta és tépőzáras rögzítés
  • Kivehető belső polár dzseki

     

A tökéletes MCW Hardcore szett 3in1  membrános rendszer 

Ha az volt az érzése, hogy  az igazából szélsőséges időjárási körülmények között a minimális mennyiségű vizet is áteresztette az első membrán, akkor biztos lehet benne, hogy a vizet összegyűjti a második membrán. Természetesen az MCW Hardcore  3in1 ruhában mindkét membrán szerelvény légáteresztő,  és ezáltal biztosítja a pára folyamatos eltávolítását. Ez a többrétegű rendszer a szél ellen is védi gazdáját.


Összefoglalás és teljes specifikáció (MCW Hardcore 3in1 szett):

A csomag tartalma:
Jacket + polár kabát + nadrág

Méret:
4 XL

Áteresztés (lélegzés):
10 000 g/m2 × 24 h
 

 

Paraméterek

Méret

Méret 4XL
Kód:  JVR060443
Termékszám:  2000020816726
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15