Oldal frissítése

Mivardi Komplet MCW Hardcore set 3in1 Méret L

5 1 értékelés

Mivardi Komplet MCW Hardcore set 3in1 Méret L

A jó halász, a minőségi bot és a kiegészítők mellett nem nélkülözheti a minőségi halászruházatot sem. Ha még nem rendelkezel ezzel, a Mivardi az MCW Hardcore 3in1 tökéletes kiegészítője lehet a készletednek. A kabát és a nadrág innovatív háromrétegű és dupla membrán rendszerű, kompromisszummentes kényelmet, vízállóságot és lélegző képességet biztosít. Az MCW Hardcore set 3in1 szett funkcionális belső része kivehető, könnyű, meleg és jól szellőző. A nagy előnye a készletnek az, hogy az optimálisan kialakított vágás kényelmes ülést és sétát tesz lehetővé, valamint kényelmes bedobást, csévélést vagy fárasztást a mozgás korlátozása nélkül!

Mivardi MCW Hardcore set 3in1 legfontosabb tulajdonságai

  • Effektív membrán rendszer biztosítja a pára elvezetését
  • Kompromisszumok nélküli kényelem, vízálló és légáteresztő
  • Tépőzárral állítható az ujj és nadrág szélei
  • Kivehető belső gyapjú kabát

A tökéletes MCW Hardcore 3in1 membrán rendszer

Ha úgy érzed, hogy szélsőséges időjárás van és akár minimális mennyiségű víz is már az első membránon keresztül jut, biztos lehetsz benne, hogy a másodikon már nem fog tudni. Természetesen mindkét MCW Hardcore 3in1 réteg légáteresztő, és így biztosítja a pára távozási útját. Ugyanakkor ez a többrétegű rendszer védelmet nyújt a szél ellen is.

MCW Hardcore set 3in1 kiegészítés és specifikáció:

A csomag tartalma:
Kabát + gyapjú kabát + nadrág

Méret:
L

Légáteresztőképesség:
10 000 g/m2 × 24 h

Paraméterek

Méret

Nemzetközi méret L

Méret

Méret L

Típus

Típus Férfi
Kód:  JVR060439
Termékszám:  2000020816320
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05