Oldal frissítése

Mivardi Enigma Telecarp 3,6 m MH

5 1 értékelés
Ha ennyit vásárolsz: 1 db 16 890 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 vagy több db 15 540 Ft/db

Mivardi Enigma Telecarp 3,6 m MH

Minden bizonnyal te is egyetértesz abban, hogy bármit is csinálsz, ha azt jó minőségű felszereléssel teszed, az eredmény csak jobb lehet. Ez alól a horgászat sem kivétel. Lehetsz egyszerű hobbipecás, aki évi két horgászattal kielégszik a nyaralások alkalmával, vagy egy megszállott, aki minden szabad percében belógatja a pecát a vízbe. Megfelelő felszerelés nélkül, soha nem lesz ugyanaz az élmény.

Minden horgásznak szüksége van egy minőségi botra, de nem mindenki hajlandó több pénzt áldozni a beszerzésére. Pont ezért készítette el a Mivardi cég ezt a lenyűgöző teleszkópos botot pontyozáshoz és nehezebb halak fogásához. Ez a bot nem csupán kifogástalan minőségű, de nagyon kedvező árú is. Minimális szállítási méretével ez a bot klasszikusan több darabból összes. A rúd fel van szerelve SIC vezetőkkel és modern kétrészes fogantyúval.

Próbáld ki ezt a horgászbotot, nem fogsz csalódni. Ebben az árakategóriában egy teljesen új minőségdimenziót kínál.

Műszaki adatok:

Hossz:
3,6 m

Dobósúly:
50-100 g

Részek száma:
5

Szállítási hossz:
107 cm

Paraméterek

Hossz

Teljes hossz 3,6 m
Szállítás hossza 1,07 m

Keménység / terhelés

Minimális terhelhetőség 50 g
Maximális terhelés 100 g
Kód:  RYB031
Termékszám:  2000020805225

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20