Oldal frissítése

Mivardi Easy 30 Camo

4,0 1 értékelés

Mivardi Easy 30 Camo

Mint minden horgász, valószínűleg Te is rengeteg dolgot viszel magaddal, a különböző segédeszközöktől kezdve az apróbb kiegészítőkig. Pontosan ezért hozta létre a Mivardi cég ezt a lenyűgöző és tágas hátizsákot számos tárolóhellyel, ahol minden elfér, amire horgászás közben szükséged lehet. A gazdagon párnázott vállpántok biztosítják a kényelmes használatot még abban az esetben is, ha a hátizsák teljesen meg van pakolva.

A hátizsák speciális kialakítású a teleszkópos, orsós horgászbotok elhelyezésére és egy egyszerű szék rögzítésére. A fő zsebet több kisebb oldalsó zseb egészíti ki, hogy legyen hová tenni az apróbb horgászcuccokat. A kiváló minőséget a tökéletesen vízálló anyag biztosítja, amely emellett rendkívül erős, nem szakad el. A hátizsákot kiemelkedően jó minőségű vállpántokkal, kapcsokkal, cipzárakkal látták el, strapabírását tovább növeli az erős varrás.

A hátizsák kifejezetten modern, terepmintás külsővel rendelkezik.

Műszaki adatok:

térfogat:
30 liter

szín:
terepmintás

 

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 30 l

Felszerelés

Zsebek Értékmegőrző zseb
Hevederek Állítható hevederek

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 30 cm
Szélesség 25 cm
Hosszúság/mélység 20 cm
Kód:  RYB202
Termékszám:  2000020808516

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15