Oldal frissítése

Mini Micro 3in1 pink

4,0 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Mini Micro 3in1 pink

Szerezze be gyermeke élete első közlekedési eszközét, miközben fejlődést biztosít számára. A rózsaszín Mini Micro 3in1 gyermekével együtt fog "növekedni". Használhatja klasszikus lábbal hajtható kerékpárként a puha üléssel és az O alakú kormánnyal.

Hároméves korban a gyermekek elkezdik használni a nyereg nélküli rollereket. Csak vegye ki az ülést, és állítsa be az új T alakú kormány magasságát. A kormány 21,5-28,5 cm között állítható. Ez az okos megoldás a Toy Fair-től 2012-ben elnyerte "Legjobb játék egy kisgyermek számára" díjat.

Fő előnyök

  • Lábbal hajtható kerékpár és roller egyben
  • Teherbírás 20 kg-ig
  • Kétféle kormány
  • 1-5 éves korú gyermekeknek
  • Állítható magasságú kormány
  • Javítja a motoros képességeket és az egyensúlyt

Fejleszti a gyermeket

A kialakításának köszönhetően fejleszti a gyermek motoros képességeit és az egyensúlyát. Amikor a gyermek nyereg nélkül kezdi használni, motorikus képességei állás közben fejlődnek tovább. A rollerezés részben összehasonlítható a carving sítechnikával.

 

Paraméterek

Felhasználó

Ajánlott Gyerekeknek

Konstrukció

Váz anyaga Műanyag

Tulajdonságok

További tulajdonságok Háromkerekű
Szín Rózsaszín
Kód:  SPTm0186
Termékszám:  7640108564375
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05