Oldal frissítése

Mikrobák pellettek AttractiQ krill narancs 6mm 1kg

Mikrobák pellettek AttractiQ krill narancs 6mm 1kg

A(z) pellet a halak kedvelt csalétke. Egyediségét henger alakjának köszönheti, pici lyukkal a közepén. A(z) Mikrobák pellettek AttractiQ krill narancs 6mm 1kg nem csak kitűnő etetőanyag, de horogcsaliként is eredményesen használható, vagy akár hajszálelőkére is húzható. Speciális felépítésének hála a víz hőmérsékletétől függően hozzávetőlegesen 1 óra oldódási idővel rendelkezik.

A(z) Mikrobák pellettek AttractiQ krill narancs 6mm 1kg pellet átmérője 6 mm, tehát inkább a kisebb halak megfogásához ideális. Intenzív krill ízesítését a halak imádni fogják. Vagyis, garantált a siker és a rengeteg hal. A pellet 1000 g csomagolású, tehát nem kell félned attól, hogy hamar elfogy.

A(z) Mikrobák pellettek AttractiQ krill narancs 6mm 1kg pellet legfontosabb tulajdonságai

  • Kitűnő etetőanyag és horogcsalinak is használható
  • Átmérője: 6 mm
  • Íze: krill
  • Kiszerelés: 1000 g

Paraméterek

Átmérő

Átmérő 6 mm

Csomagolás

Tömeg 1 000 g
Forma Mikro

Íz

Íz Krill

Tulajdonságok

További tulajdonságok Intenzív aromájú, Intenzív ízű, Jól látható a vízben
Kód:  JVR073744
Termékszám:  8595602234660
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10