Oldal frissítése

Mikbaits Robin Fish Bojli Vajkörte 20 mm 400 g

4,7 6 értékelés
Ha ennyit vásárolsz: 1 db 1 790 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2-3 db 1 610 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 4-5 db 1 520 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 6 vagy több db 1 490 Ft/db

Mikbaits Robin Fish Bojli Vajkörte 20 mm 400 g

A Robin Fish bojli újdonsága döntően abban rejlik, hogy ötvözi az eXpress- és a Speciman-csalik fő erényeit. Vagyis egyfelől vízbeérés után nagyon gyorsan működésbe lép, másfelől erősen fűszeres ízű. A közismert és nagyon fogós Robin Red adalékon kívül új típusú Haith attraktorokat is tartalmaz: Robin Goldot, Robin Greent és Robin Orange-t. Ezek a tulajdonságai teszik a Mikbaits Robin Fish bojlit igen hatékonnyá akár rövidebb horgászatok és versenyek során is. Minőségi halliszt, tejfehérje és madáreledel tartalmának köszönhetően ugyanakkor igen tartós, így a többhetes horgásztúrákra is bátran magunkkal vihetjük.

Fő jellemzők

  • az egyik legnépszerűbb csali pontyozáshoz
  • vajkörte ízesítés
  • az eXpress- és a Spiceman-sorozat ötvözete
  • gyors hatás és jellegzetes íz
  • készül főtt alapanyagokból különböző adalékokkal gazdagítva
  • tartós
  • gömb alakú, átmérője: 20 mm
  • kiszerelés: 400 g

Bojli

A bojli manapság az egyik legnépszerűbb és leggyakrabban használt pontycsali. Ennek a speciális csalitípusnak főtt tésztagyurma képezi az alapját, amelyhez különböző nyers összetevőket, attraktorokat és adalékanyagokat tesznek, hogy erősítsék vonzerejét. A profi gyártótól vásárolt bojli mindig tartósabb, mint az otthon elkészített. A csali kerek alakja lehetővé teszi, hogy pontosan a kívánt horgászhelyre juttassuk be.

Paraméterek

Átmérő

Átmérő 20 mm

Tömeg

Tömeg 400 g

Csomagolás

Tömeg 400 g

Íz

Íz Körte

Típus

Típus Kész
Kód:  JVR042891
Termékszám:  8595602220137
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05