Oldal frissítése

Mikbaits gengszter pellet GSP fekete tintahal 6mm 700g

Mikbaits gengszter pellet GSP fekete tintahal 6mm 700g

A(z) pellet a halak kedvelt csalija. Különlegességét cilinder alakjának köszönheti, apró lyukkal a közepén. A(z) Mikbaits gengszter pellet GSP fekete tintahal 6mm 700g nem csak kiváló etetőanyag, de horogcsaliként is hatékonyan használható, vagy akár hajszálelőkére is feltehető. Speciális szerkezetének hála a víz hőfokától függően hozzávetőlegesen egy óra oldódási idővel bír.

A(z) Mikbaits gengszter pellet GSP fekete tintahal 6mm 700g pellet átmérője 6 mm, tehát inkább a tenyérnyi és kisebb halak megfogásához ideális. Átütő tintahal ízvilágát a halak imádni fogják. Egyszóval, garantált a siker és a tömérdek mennyiségű hal. A pellet 700 g kiszerelést kapott, így hosszabb horgászat mellett is sokáig kitart.

A(z) Mikbaits gengszter pellet GSP fekete tintahal 6mm 700g pellet fontosabb jellemzői

  • Kitűnő etetőanyag és horogcsalinak is használható
  • Teljes átmérője: 6 mm
  • Ízvilága: tintahal
  • Kiszerelés: 700 g

Paraméterek

Átmérő

Átmérő 6 mm

Csomagolás

Tömeg 700 g
Forma Kemény

Íz

Íz Tintahal
Változat GSP Black Squid - fekete tintahal
Kód:  RYB018671
Termékszám:  8595602245895

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15