Oldal frissítése

Microsoft Band 2 (Közepes méretű szalag)

4,2 8 értékelés

Microsoft Band 2 (Közepes méretű szalag)

Cool, ami jön a jól bevált Microsoft célja az összes szerelmeseinek a modernizmus és az aktív életmód. Nem csak ez garantálja a modern és funkcionális technológia, hanem egyesíti a modern design a funkcionalitással. Ahhoz, hogy hatékonyan elérjék fitness céljait és hatékony munkavégzéshez, büszke tulajdonosa lett ennek az érdekes sportot teszter, amely egy nagyon kedvező áron, és integrálja a legfejlettebb funkciókat. A termék lesz egy kiváló segítő tekintetében az egészséges életmód és edzőpartner. 

legfontosabb jellemzői

  • Figyelemmel kíséri a szívfrekvencia, elégetett kalóriát és az alvás minőségét
  • Készült az futás, kerékpározás, golf és az általános életmód Action
  • Monitoring e-mail, naptár, hívás rekordok
  • 11 érzékelők, például a GPS, barométer és UV-monitor
  • Színes hajlított kijelző
  • Kompatibilis a Windows Phone, Android és az iPhone

Elegáns külső, technológiai belül

Kiválasztásánál sporttester, akkor figyelembe kell vennie a szinten és milyen sporttevékenységek, hogy a legtöbb futnak. Hosszantartó készülék lehetővé teszi, hogy figyelemmel kísérje az összes szükséges információt a 48 órát.A feltöltéséhez szükséges idő a teljes kapacitás hihetetlen. Elég, ha csak 1,5 óra, és már indulhat is. Figyelni, hogy mit akar. Akár megy minden olyan tevékenységet, a szívritmus monitor csendben szolgálja az összes szükséges adatot. Nabízí možnost sledovat SMS zprávy, příchozí hovory, aktualizované stavy vašich známých na Facebooku, finance, počasí, vše uvidíte na zápěstí, bez nutnosti vytažení telefonu z kapsy.A készülék képes csatlakozni a telefont Bluetooth 4.0 megszorító, amely mindig biztosítja a zökkenőmentes csatlakozás.Views e-maileket és naptári eseményeket, akkor elérhető a csuklóján. Természetesen nem, akkor nem lesz valahol időben. Ön mindig tudni fogja, mire számíthat, és ahol kell.

Paraméterek

Funkciók

Üzemidő és tárhely

Átlagos akkumulátor üzemidő 47,06 óra (1,96 nap)

Rendeltetés

Típus Uniszex
Kód:  MSFT003
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20