Oldal frissítése

Micropur Forte MF 1T

4,8 17 értékelés
11 190 Ft

Micropur Forte MF 1T

A Micropur Forte MF 1T mini-tabletta ivóvíz fertőtlenítésre szolgál utazás során. Hatékonyan és gyorsan -30 percen belül - megszabadítja a vizet a baktériumoktól és a vírusoktól, és egyúttal fertőtleníti azt legfeljebb 6 hónapig. A készítmény egyedülálló kombinációjának alapja az aktív klór és ezüstion technológia. Eltávolítja a vízből az összes kórokozót, algát és szagokat. Csökkenti a vízfertőzés veszélyét, amit egy rosszul karbantartott kút, köztéri vízvezeték rendszerek, vagy természetes vízforrások okozhatnak.

A fő előnyök

  • Ivóvíz fertőtlenítésére útközben
  • Hatékony és gyors baktérium és a vírus eltávolítás
  • Csökkenti a vízfertőzés kockázatát
  • Nagy segítség az úton és nyaraláson
  • Egyszerű használat

Egyedi segítség az egészséges és tiszta vízért

A termék hasznos segítség lesz nem csak az utazás során, -különösen egzotikus úti célok esetén- hanem a szabadidős utazások, mint például kempingezés vagy nyári táborok során. Bízhat benne, hogy tiszta és egészséges vizet iszik. A termék használata nagyon könnyű, egy tablettát adjon egy liter vízhez, pohárban, üvegben vagy víztartályban. 30 percen belül feloldódik és hatékony fertőtlenítést végez a vízben. Az így kezelt vizet nem csak ivásra lehet használni, hanem a személyes higiéniához és mosogatáshoz is.

A csomag tartalma:
100 db tabletta
Tartósság:
5 év

 
 

Paraméterek

Típus

Típus Tabletek
Kód:  SPT15778
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7612013179067

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10